Dobelix - Eetcafé Breda
 

Welkom bij Eetcafé Dobelix

Het Ginneken : het bruisende gedeelte van de stad waar vroeger het jazzfestival is ontstaan.

 

Ook bij Dobelix weerklinken af en toe nog de jazzklanken van weleer. Dit gezellige eetcafe ondervindt eens in de 2 à 3 jaar een gehele nieuwe restyling. De goede keuken vooropgesteld, de sfeer is zeer gemoedelijk en de muziek en gastvrije bediening staan hoog in het vaandel.

Uit eten moet op de eerste plaats een gezellige aangelegenheid zijn. Seizoensgerechten wisselen elkaar af met streek gerechten waarbij alleen dagverse producten gebruikt worden.

Allewijnen schenken wij ook per glas.

Bovendien hebben wij een uitgebreide bierkaart met meer dan 25 verschillende speciaal bieren, afgestemd op onze gerechten.

Op aanvraag verzorgen wij ook feesten en partijen, barbeques en diners.

Helaas zijn wij vanwege het corona virus weer gesloten en blijven wij omdat we een avondzaak zijn ook na de versoepelingen van woensdag 28 april verplicht gesloten!

Waarschijnlijk  krijgen ook wij bij volgende versoepelingen weer meer ruimte om jullie te kunnen ontvangen. Fingers crossed en hopenlijk tot snel!

Wel kunt U elke dag onze befaamde saté en spare ribs weer afhalen. Deze worden geserveerd met diverse sausjes, salade met een heerlijke dressing en verse frietjes.

Spare ribs hebben we zoet en pittig en saté kunt U kiezen uit 2 of 3 stokjes.

Kosten: spare ribs 18,75 pp , saté  2 stokjes 15,75, 3 stokjes 17,75.

Deze week hebben we bovendien Limburgs zoervleis, Franse frietjes, huisgemaakte mayo en een heerlijke salade voor 16,50 p.p.

Bestellen kunt U op tel.nr. 076-5654039 of 0621245318.

 

 

Reserveren kan op tel.nr 076 5654039 of via deze website.

Volg goed alle hygiëne regels op en blijf gezond.

Tot snel, tot Dobelix!

 

 

 

 
4okt 2015 029.JPG