Dobelix - Eetcafé Breda
 

KERSTMENU 1E KERSTDAG:

Prijs: 48,50

Voorgerechten:

- carpaccio vd ossenhaas, rucola, pijnboompitten, truffelmayo, oude Reypenaer

Of

- Gambas in pittige lookroom, gebakken prei

Of

- Terrine van Ree met ganzelever en vijgen, kletzenbrood, cumberlandsaus

 

Tussengerecht:

- Heldere wildbouillon, gemengde bospaddenstoelen

 

Hoofdgerechten:

- Scholfilet uit de Hollandse wateren, kreeftensaus, gefrituurde pastinaak, groene asperge

Of

- Parelhoen, gekaramellisseerde witlof, saus van blauwe kaas

Of

- Hertenbiefstuk, zoete aardappel, saus van bosvruchten

 

Nagerecht:

- Italiaanse ijstaart, passievruchten ijs, choco crunch

 

 

 
 

MENUKAART a la carte Voorgerechten:

Molenbrood uit eigen keuken, kruidenboter, aioli  6,50

Grote gambas , gebakken in chili olie, pittige lookroom. Prei, peterselie     13,75

Half dozijn escargots,gemengde paddenstoelen, lookboter, gegratineerd met oude Reypenaer      13,75

Carpaccio van de ossenhaas, oude Rijpenaar, truffelmayo, rucola, pijnboompitjes     13,75

Wildtrio, Wildsoepje, huisgemaakte kroketjes van oesterzwam, eendenmousse, stokbrood, truffelmayonaise  15,75

Kleine kaasfondue, geserveerd in een Italiaanse bol, wortel, roodlof, komkommer, gele paprika     14,75

Terrine van reen en ganzenlever, Vijgen, geroosterd kltzenbrood, cumberlandsaus  15,75

 

 

 

Hoofdgerechten

Belgisch Vispannetje, roodbaars, zeevruchten, room, witte wijn, gegratineerd met oude rijpenaar      25,75

Twee sliptongetjes, in de roomboter gebakken, peterselie, citroen  26,75

Kabeljauwfilet uit de Hollandse wateren, Hollandaise-mosterdsaus, gefrituurde pastinaak, bimi     26,75

Hertenbiefstuk, Saus van bosvruchten, zoete aardappel  26,75

Wildstoofschotel, Hert, haas, wildzwijn, preiselbeeren, bospaddenstoelen, dakje van bladerdeeg   24,74

Mixed grill: diamanthaas, gemarineerde kip spies, porc tenderloin, huisgemaakte koolsla, grootmoeders pepersaus     26,75

Basilicumspaghetti , cashewnoten, gorgonzola, zongedroogde tomaatjes, aubergine

Vega       21,75

Met gambas  23 75

Tournedos van de ossenhaas, in eigen jus, super mals  29,75     ( truffeljus- of pepersaus 3 euro supplement)

sate van de varkenshaas, onze befaamde satesaus, kroepoek, gebakken uitjes, atjar

3 stokjes     20,75         

Spare ribs: zoet, pittig of honing-gember    23,75

Parelhoen, gekaramelliseerde witlof, blauwe kaassaus  25,75

Vegetarische lekkernij : taartje van broccoli, taartje van groene asperges en parmezaan, taartje van aardpeer en pastinaak, pittige tomatensaus, salade, huisgemaakte appelmoes, verse frietjes     19,75

  

 
 

Kids

Kroket, frikandel of kipnuggets, frietjes, appelmoes, mayo en ketchup        8,75 

kinder spare ribs zoet      17,50

Kinder sate 1 stokje     12,75

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met zelf gesneden frietjes en een heerlijke salade met knoflook croutons en een honing-mosterddressing. 

Wij wensen U een gezellige avond!

 

Nagerechten:

Creme brulee       7,95

Grootmoeders dame blanche   7,95

Huisgemaakte tiramisu      8,75

witte  chocolademousse  

Cassissaus   7,95

Tarte tatin, bolletje kaneelijs   8,95

Kinderijsje, twee bollen vanilleijs, aardbeiensaus, slagroom, verrassing  5,95