KERSTMENU 1E KERSTDAG:
Prijs: 48,50
Voorgerechten:
- carpaccio vd ossenhaas, rucola, pijnboompitten, truffelmayo, oude Reypenaer
Of
- Gambas in pittige lookroom, gebakken prei
Of
- Terrine van Ree met ganzelever en vijgen, kletzenbrood, cumberlandsaus
Tussengerecht:
- Heldere wildbouillon, gemengde bospaddenstoelen
Hoofdgerechten:
- Scholfilet uit de Hollandse wateren, kreeftensaus, gefrituurde pastinaak, groene asperge
Of
- Parelhoen, gekaramellisseerde witlof, saus van blauwe kaas
Of
- Hertenbiefstuk, zoete aardappel, saus van bosvruchten
Nagerecht:
- Italiaanse ijstaart, passievruchten ijs, choco crunch
MENUKAART a la carte Voorgerechten:
Molenbrood uit eigen keuken, kruidenboter, aioli 6,50
Grote gambas , gebakken in chili olie, pittige lookroom. Prei, peterselie 13,75
Half dozijn escargots,gemengde paddenstoelen, lookboter, gegratineerd met oude Reypenaer 13,75
Carpaccio van de ossenhaas, oude Rijpenaar, truffelmayo, rucola, pijnboompitjes 13,75
Wildtrio, Wildsoepje, huisgemaakte kroketjes van oesterzwam, eendenmousse, stokbrood, truffelmayonaise 15,75
Kleine kaasfondue, geserveerd in een Italiaanse bol, wortel, roodlof, komkommer, gele paprika 14,75
Terrine van reen en ganzenlever, Vijgen, geroosterd kltzenbrood, cumberlandsaus 15,75
Hoofdgerechten
Belgisch Vispannetje, roodbaars, zeevruchten, room, witte wijn, gegratineerd met oude rijpenaar 25,75
Twee sliptongetjes, in de roomboter gebakken, peterselie, citroen 26,75
Kabeljauwfilet uit de Hollandse wateren, Hollandaise-mosterdsaus, gefrituurde pastinaak, bimi 26,75
Hertenbiefstuk, Saus van bosvruchten, zoete aardappel 26,75
Wildstoofschotel, Hert, haas, wildzwijn, preiselbeeren, bospaddenstoelen, dakje van bladerdeeg 24,74
Mixed grill: diamanthaas, gemarineerde kip spies, porc tenderloin, huisgemaakte koolsla, grootmoeders pepersaus 26,75
Basilicumspaghetti , cashewnoten, gorgonzola, zongedroogde tomaatjes, aubergine
Vega 21,75
Met gambas 23 75
Tournedos van de ossenhaas, in eigen jus, super mals 29,75 ( truffeljus- of pepersaus 3 euro supplement)
sate van de varkenshaas, onze befaamde satesaus, kroepoek, gebakken uitjes, atjar
3 stokjes 20,75
Spare ribs: zoet, pittig of honing-gember 23,75
Parelhoen, gekaramelliseerde witlof, blauwe kaassaus 25,75
Vegetarische lekkernij : taartje van broccoli, taartje van groene asperges en parmezaan, taartje van aardpeer en pastinaak, pittige tomatensaus, salade, huisgemaakte appelmoes, verse frietjes 19,75
Kids
Kroket, frikandel of kipnuggets, frietjes, appelmoes, mayo en ketchup 8,75
kinder spare ribs zoet 17,50
Kinder sate 1 stokje 12,75
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met zelf gesneden frietjes en een heerlijke salade met knoflook croutons en een honing-mosterddressing.
Wij wensen U een gezellige avond!
Nagerechten:
Creme brulee 7,95
Grootmoeders dame blanche 7,95
Huisgemaakte tiramisu 8,75
witte chocolademousse
Cassissaus 7,95
Tarte tatin, bolletje kaneelijs 8,95
Kinderijsje, twee bollen vanilleijs, aardbeiensaus, slagroom, verrassing 5,95